Workshops & coaching

Ik zet graag aan tot duurzame innovatie en ondernemerschap. Van workshops ‘ideation en brainstorming’ tot coaching en presentaties binnen onderwijs- of ondernemersprogramma’s.

Met focus op de creatieve fases van innovatie en ondernemerschap: design thinking, ideation, idee selectie en prototyping.

Altijd met aandacht voor mens en milieu.


BRAINSTORM EN IDEATION-WORKSHOPS

Tijdens het coachen van (student-)ondernemers merk ik vaak dat ze moeite hebben met wat ik het leukste onderdeel vind: brainstormen. Vrijuit ideeën genereren. Oordelen even uitstellen. Kwantiteit boven kwaliteit. Om daar vervolgens de beste ideeën uit te selecteren.
Wil je graag je scholieren, studenten (of collega’s) inspireren en ondersteunen bij creativiteit en ondernemerschap? Ik help graag.

O.a. voor:


INNOVATIE – EN STARTUPPROGRAMMA’S
(Coach, presentator, jury of moderator)

Beginnende ondernemers ondersteunen bij de eerste stappen tot innovatie en ondernemerschap. Ik doe het met veel plezier. Vooral bij het brainstormen, verbinden van ideeën en het toewerken naar het testen van prototypes.

Dat kan tijdens één- of meerdaagse evenementen, maar ook binnen langere programma’s of trajecten.
O.a. voor:


PRESENTATIES
Afhankelijk van het evenement*, vertel ik graag over mijn eigen impactavontuur met FitGaaf! en over trends en ontwikkelingen in het impactondernemen. Of over creativiteit en innovaties met aandacht voor mens en milieu.

*Geen: praten-om-het-praten evenement op dure locatie met buitensporige catering. Wel: actie-gedreven event met betrokkenheid van stakeholders uit alle lagen van de samenleving of organisatie.

Opdrachtgevers o.a.:

Gecreëerde concepten o.a.: