Over mij

Geboren in 1984 te Hengelo. Eerste stapjes, spelen en school in Borne. Verhuisd, VWO afgerond in Emmeloord. Naar Groningen voor HBO Sport, Gezondheid en Management. Daarna Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen; de Master Strategy & Innovation afgerond met een onderzoek naar sport, gezondheid en creativiteit.

Na ‘Road Trippin’ in Nieuw-Zeeland, Maleisie en Thailand, vier jaar als projectleider in innovatieve e-logistiek gewerkt, aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daar onder andere de eerste Nederlandse hackaton e-logistiek georganiseerd. In dezelfde tijd ook FitGaaf! opgezet.

FitGaaf! draagt bij aan het eerlijker maken van gezond opgroeien en opvoeden. Door gezonde keuzes leuk te maken. En te belonen. Gezond opgroeien en opvoeden, met meer plezier en minder strijd.

Ik zet daarnaast graag anderen aan tot #gaveimpactmaken. Bijvoorbeeld als coach van startende (student-)ondernemers. Onder andere voor Hogeschool Windesheim, NHL Stenden, maar ook binnen MBO onder het gave FutureProof-programma.

Binnen de VU Amsterdam en Rijksuniversiteit Groningen ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling en begeleiding van master-vakken rondom innovatie en creativiteit.

Nu schrijf ik een boek. Gave Impact Maken.

Met 10 stappen om je eigen impactinitiatief te starten en uit te bouwen. En vol te houden. Vooral om je de inspiratie en kracht te geven om te beginnen. Waar maakt eigenlijk niet uit. Wie je bent maakt ook niet uit. Ga je nog naar school? Studeer je? Werk je al een paar jaar? Of heb je juist geen werk (maar doe je iets anders waardevols, zoals zorgen voor een ander)? 

Het maakt niet uit. Als er maar iets kriebelt. Als je maar begint.
Tegelijkertijd sta ik altijd open voor gave, nieuwe dingen… bijvoorbeeld coaching, projectmanagement, workshops of praatjes rond ondernemerschap, innovatie en creativiteit. Altijd met aandacht voor mens en milieu.

Heb jij iets gaafs waar ik wellicht van toegevoegde waarde kan zijn? Neem contact op voor een kennismaking.